Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Det har dessverre sneket seg inn en feil i preSKALA bladet. På sidene om generell info om SKALA står det oppgitt at vi satser på å spise på lørdagen kl. 1800. Dette er feil. I år prøver vi kl. 1900 for å få litt mer "luft" i arrangementet tidligere på dagen. Erfaringsmessig blir skjemaet litt for tett på lørdagen hvis vi skal spise allerede kl. 1800.

 

Feilen skyldes utelukkende dårlig korrekturlesning av undertegnede.

 

Det er altså programmet på baksiden av preSKALA som har korrekt informasjon.

 

R. :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 2 weeks later...

Og her er menyen. Sent men godt... ;)

 

Fredag : Helstekt lammesadel med rotmos, rødvinssaus og bakte amadine poteter.

              Laks med agurksalat, rømmesaus og kokte poteter

              Salatbuffe.

 

Lørdag: Helstekt ytrefilet av storfe, sauterte grønnsaker, poteter og kryddersmør.

            Stekt kveite med soya / sesam saus smør og blomkåøpurè.

            Salatbuffe

 

R. :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Delta i diskusjonen

Du kan poste en melding nå. Hvis du har en konto Logg inn nå for å poste under din konto.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.



×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke og/eller registrerer deg på vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.