Jump to content

Modellbyggere i og runt Bergen.


Stein Brandal

Recommended Posts

Og det tilsvarer vel 5 % av medlemsmassen? Med 19 fylker i landet, så blir det ikke så langt unna kvota om man deler likt mellom fylkene, noe som selvsagt er tøvete.

 

Eventuelle modellbyggere på forumet her som ikke er IPMS-medlemmer (ja, de utgjør vel flertallet, tror jeg), vil heller ikke se denne tråden siden IPMS Norge generelt-seksjonen kun er åpen for IPMS-medlemmer.

 

Arild :)

Link to comment
Share on other sites

Det var det da, som sagt så var vel redaktøren på besøk på Skala og det har vært prat om samarbeid, men igjen, det er Roar S som har hatt kontakten på dette og kan sikkert si mer.

 

Arild :)

 

OK, jeg skal si det en gang til, da:

 

Modell & Elektronikk, drevet en hyggelige herre fra Horten som heter Knut Pedersen, er villig til å gi oss gratis annonseplass i hvert eneste nummer! Han krever imidlertid en motytelse, og det er at vi, IPMS Norge, leverer plastrelaterte artikler til M&E i de samme nummerne. Helst en 3-4 sider. Det er vel i grunn der det har strandet... :'(

 

R. :)

Link to comment
Share on other sites

Ok, men en bilde serie med noe tekst burde la seg ordne over 2-3 sider skulle man tro.

Han gir vel ut 6 blader (kanskje) i året og hvis vi kan snekre sammen en story på 2-3 sider til halvparten altså 3 utgaver så skal vi si oss fornøyde.

 

Da kan man få til en annonse/info rute 3 ganger i året ;D

 

Det er jo enklere enn og skal lage et Limtuben som er på 30ish sider. Og her kan man hente ut fra byggetråder på forum for det er jo tusenvis som leser dette bladet som ikke er på forumet, dvs ukjent og interresant matriale for bladkjøperene.  :thumb:

 

Jeg har selv gitt matriell ved to tilfeller, engang om min Mercedes gasser og en gang en rapport fra julemøte i lokalavdelingen. Så det er fult mulig og få til litt omtale hvist man bare gidder. Og han er veldig glad for alt han kan få og han tar også korrektur på tekst. dvs man slipper og være proff skribent  :thumb:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Hei!

Etter å ha bodd mange år i Oslo og vært tilknyttet IPMS Østlandet med møter på Kjeller (er fortsatt medlem der), flyttet jeg til Bergen i april i år.

 

Har tatt opp igjen kontakten med Bergen Plastmodellklubb.

 

Er småbarns pappa så er ikke så ofte jeg får med meg eventuelle møter.

 

For øvrig har jeg tenkt at det kunne vært fint om klubben kunne blitt med i IPMS. Plastbyggermiljøet i Norge er vel ikke så kjempestort? Bedre å stå samlet?

 

-Thomas

Link to comment
Share on other sites

 

For øvrig har jeg tenkt at det kunne vært fint om klubben kunne blitt med i IPMS. Plastbyggermiljøet i Norge er vel ikke så kjempestort? Bedre å stå samlet?

 

Det kom til noen uoverenstemmelser for noen år siden - så vidt jeg har skjønt var det flere som ikke ville ha noe med IPMS å gjøre. Jeg vet ikke om dette har endret seg.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

By visiting and/or register an account our forum you agree to our terms and privacy policy. Terms of Use.