Gå til innhold

Kenneth Rørvik

Medlemmer
 • Innholdsteller

  86
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • Lokasjon
  Ca Kjeller
 1. Det er ingen triviell sak å flytte et slikt forum rundt på, eh, det store nettet. Jeg jobber selv som systemkonsulent med databaser og konfigurasjonsstyring som spesialitet, og flere av våre kunder bruker langt mere tid på å gjøre enklere ting enn dette.... Bra jobba, takk for innsatsen!
 2. Dagen faller som vanlig på en dag når jeg har ungene alene... *banne stille*.
 3. Alene med ungene, ellers hadde jeg stukket nesa innom - håper vi sees neste gang
 4. Normalt skyldes treghet i slike systemer - gitt at maskinvare og nettverk ikke sliter som sircon sier - at databasen har spørringer som ikke lenger blir utført effektivt. Det krever litt aktiv jobbing i databasen for å se hvilke spørringer som sliter, og deretter profilere queryplan for disse. Av og til kan dette løses med en ny eller rebygget indeks, av og til kan spørringen skrives om. Og av og til viser problemet seg å være noe annet. Krysser fingre for at Sircon finner noe
 5. Det er snakk om webhotell hos Sircon? Databasen er vel første sted å se om ting går tregt i en forumapp ja... Og da snakkes det om databasen, ikke server/hardware. Om ting kjører på MySQL eller PostgreSQL kan jeg helt sikkert hjelpe til med å se på ting - der har jeg kompetanse på større rigger enn dette, så det må jo la seg gjøre å ta en titt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.