Gå til innhold
 • Bli medlem

Rune H Træet

Medlemmer
 • Innholdsteller

  191
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

Rune H Træet vant dagen sist Februar 29 2020

Rune H Træet hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

61 Eksellent

Personal Information

 • Kjønn
  Male

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Siden denne tråden handlet om bordplass, og nå også økonomi, vil jeg foreslå et lite donasjons bord. Vi har vel alle ett sett eller to vi vet innerst inne aldri blir bygget. Det kan vi sikkert donere til klubben, de som evt vil kjøpe kan vippse den summen til klubben. Inntekt for klubben, man blir kvitt litt dårlig samvittighet, og noen andre får gleden av settet. Når lokale tydeligvis er en stor sum for klubben, vil vi jo alle bidra litt på denne måten.
 2. Da melder jeg på en F16c, i Ukrainsk skjema.
 3. Hæ? Skal vi hente frem mislykkede prosjekter for å pusse de opp?
 4. Betyr dette også ubygde «second hand» sett, erobret av kjøpe villige modellbyggere med altfor liten tid til å bygge?
 5. Jeg kommer fredag kveld, så kan stille lørdag morgen og hjelpe til på det som måtte trenges.
 6. Gratulerer med ferdig modell. Du har jo for vane å bli ferdig, å håndverket ser jo for meg ut til å være av høy og god kvalitet.
 7. Hm..se det! Da kan jo flyet bygges rett fra esken som "Norsk" Takk for oppklarende info
 8. Hr Aakra kan sikkert svare mer på det ja! ang box arten, og info på bygge anvisningen er det mer jeg stusser over.....(spiller ingen rolle for meg siden mitt forbilde er staket ut), men står i skjemaet som er i esken : "JG11 Norway winther, 1944"....sitter på en følelse av at dette ikke stemmer helt...men jeg er jo ikke ekspert...men JG 11 var vel stasjonert i Tyskland? godt mulig det fløy langt for å delta i et slag..ikke vet jeg...... å om det stemmer så er vel ikke hendelsen du refererer til i 1941 mest sannsynligikke korrekt heller? Lurer på en en luftwaffe maskin så lik ut fra
 9. Etter å ha kost meg med heftet "Herdla - Fra fredelig bygd til krigsskueplass" Av Ole B Sælensminde kom jo drømme prosjektet opp til årets Skala! Bf109T2, fløyet av F. Wienhusen. Som hadde tilnavnet Tiger, pga sitt særegne mønster på motor dekselet. Forlengede vingetippen, og luftinntak er i resin. Settet er fra Academy. Kjør på med info om farer og feller om noen har bygget settet. ....trenger det sikkert.... Hvem som har laget skjemaet, det vet jeg ikke men Takk til vedkommende uansett!
 10. Fin modell. Liker den halvblanke finishen. Ser for meg veldig skala riktig ut.
 11. Takk for ros alle sammen! Kjekt med gode tilbakemeldinger på både fly og base. Basen er laget av en ramme fra Fretex til 10kr. Kuttet ispinner og limte dem på brettet inni. Malte de med vanntynnet maling så det skulle trekke godt inn. De små gresstustene er kjøpt på Outland.
 12. Denne har stått ferdig noen dager...men ble liksom ikke helt fornøyd. Kom et grønnskjær på den som kun vises med blits. Å om bevæpning ble korrekt er det kun tilfeldigheter. Men gøy og god lærdom uansett!
 13. Ah...seff! Jeg gremmes over ikke å koble den selv....
 14. Dagens fremdrift... fikk litt pust ut av kompressoren, men den er lite kompis for tiden. Fått på de store merkene, men 1-tallet er jo 1mm minde enn 9-tallet... på samme dekalarket... Litt lys grå vask, bare for å få den litt blankere. Litt putle arbeid gjenstår.. men føler jeg er på rett vei. Biter meg merke i Kyrres ord: "improvisere" og "Altså, i farten kan jeg ikke huske om vi har bilde av hvit 19,"...å finner både trøst om inspirasjon i det! I bakgrunnen står det en krystallvase. Den byttet min Bestefar til seg på kaien i Bremen tidlig på 50-tallet. For 2 kg smør og 1/2 kilo b
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke og/eller registrerer deg på vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.