Gå til innhold

Tor Henning Engen

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  252
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Personal Information

 • Kjønn
  Undisclosed
 1. I dag avgjorde eg med 100% sikkerhet, at eg reiser til Skala i år. Køyrer natt til lørdag. Har ingen modeller å visa, men kanskje eit prosjekt, eller to, blir med. Målet er å få solgt litt, og treffa folk. No skal eg sjekka om eg må køyra med, somardekk, eller piggdekk
 2. Har sendt PM t Mats. Eg pakker i stasjonsvogna, og kjem øve fjellet. Mest bilrelaterte ting eg selger, men er nå med litt meir.
 3. Sokndal IPMS er nok Norges mest aktive avdeling, og dei som legger mest i å rekruttera nye til hobbyen vår her i landet. Som andre plassar, så er da litt opp og ned, og folk forsvinner, men da viser seg att når klubben består, så dukker brått gamle byggara opp igjenn. Gjengen der nede er kanskje den størsta inspirasjonskilda til att eg har fortsatt i hobbyen. Stå på.
 4. Hei vennar! No viser det seg att eg ikkje kan komma på skala i år. Fruen skal vekk, og siden det er så skjelden ho tar seg frihetar, så synest eg att det bare er rett å rimeleg att eg lar ho reisa. Ho reiser med fleire venniner til Polen fredagen, og kjem ikkje heim før mandag. Siden me ikkje er verdens mest velholdne, og i tillegg har ungar som ikkje likar reisa med bil, så dropper eg turen i år. Desverre blir det det sama med GGG i juni, så i år blir det kanskje kun NC.
 5. Ingen tvil om att det er dyktige folk i IPMS. Rett og slett råflotte.
 6. Er klar over det Kjell Terje. Har solgt ein del av dei. No lanserer jo Revell og Monograms gamle Huey i 1/24, så det er muligheter for mange kombinasjoner av kjøretøy, og fly, eller helikoptre, i eit 1/24 diorama. Men så er det noko som heite plass................... :'( , eller kanskje ein kan få til litt meir i eit diorama i 1/72, enn 1/24, uten å bruka heile stua.
 7. Venter forresten heim ein sånn så no må eg ha ein sånn
 8. På ebay sto det 1/24, men 1/32 er nok meir rett ja. Meget simple greier, men litt artig.
 9. Her i huset venter eg no på Lady Penelopes six wheeler . Den gamle, ikkje den dei viste i Top Gear.
 10. Eg trur eg har funnet mitt film relaterte førebilde. Tenka seg t, i ein gammal norsk film!! http://www.imcdb.org/vehicle.php?id=435145 MEN!! Denna frister og fælt! http://www.imcdb.org/vehicle_122588-Ford-Model-T.html Eg har på følelsen Gaute vil laga denna, så då får eg stå øve....... http://www.imcdb.org/vehicle_376386-Ford-Model-T.html men for dåke andre bilfans, her er ein link til vellkjente kjøretøy! http://www.rottentomatoes.com/m/speed_racer/news/1726473/1.php Den '51 Studebakeren frå Muppets er jo kanon!
 11. OBS, OBS!! MPC sin Cannonball Dodge Ambulance er ikkje korrekt. På eskelokket er det heilt rett, men inni er det ein RAM kaross!! Eg kjenner ein som lærde på den "harde" måten, bare så ikkje eg skulle kjøpa den.................
 12. Hei! 30 Juni reknar eg med att da er fleire som skal ta turen til Borensberg, og GGG. Sjøl reiser eg her frå Sandnes Fredag, og tar to overnattingar, minst, i Borensberg. Grilling, m.m på lørdagskvelden, med byggara frå fleire land pleier væra rett underholdandes, og anbefales. Gi lyd om me skal køyra i følge, sånn att tollarane blir avskremde................
 13. Huska ikkje kva tanks da var i filmen, men Monogram gjorde ein del tanks i 1/32 i eldre dagar............ Trur og att da var andre som brukte 1/32 til ein del militære kjøretøy på '60, og '70 talet.
 14. Eg ser det er ein tråd som går på filmbilar anna stad på forumet. Eg velger lika vel å opna for litt lufting av mulige bygg, frå kjente, og mindre kjente, filmar, evnt. TV seriar etc. Vennligst gi ref. til film, og gjerna kilder til evnt. byggesett som kan brukast, sånn att våre kjære medlemmar ser detta kan gjerast. Er ikkje alle av oss som har same kunnskapen når da gjelder filmar, bilar, fly, tog, folk, kreaturer etc. så detta kan vær til hjelp for noken, og ein kvar. Har ein kompis, hei Tommy, som har vært litt fasinert av ein viss flygandes Corvette. Ikkje ein sånn HMS sak, men ein Chevrolet. Den flaug ikkje heilt av eigen hjelp, men fekk litt hjelp av ein C-123 Provider. Tommy flire no, for med litt ombygging av denna little tassen her i tillegg sånn att den liknar ein cabbe, så kan da bli ein litt artig scene frå "Con Air" Corvetten her er eigentleg 1/160(Z-skala), mens A-Models Provider er 1/144, men litt tjukke lakk fiksar da. Om bilen fortsatt er på bakken, og flyet er i lufta, eller om begge er "airborn", der får dåke bruka fantasien. Bilen er å finna på Ebay, KingKit har flyet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.