Gå til innhold

Ståle Haug

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  689
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om Ståle Haug

 • Bursdag 07. aug. 1967

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • Lokasjon
  Hønefoss

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Misunner deg ikke den maskeringsjobben med vinduene... Og veldig imponert over kamoen! Antar den er sprøyta for frihånd, eller har du tatt i bruk noen lure maskeringstriks?
 2. Jeg har jo bygget Special Hobbys G.55-sett, og det lar seg absolutt gjøre å få noe ut av det med litt arbeid. Mitt sett skulle være Sottoserie 0 (dvs den første versjonen), mens dette jo er Serie 1. Men i Sottoserie 0-settet roter Special Hobby det en del til i instruksjonene, og du vil ende opp med halepartiet fra en Serie 1-maskin om du gjør som de sier. Luftinntaket er også aldeles feil, men lar seg greit fikse. Bare sørg for å bruke referanser i tillegg! Men nå er jo dette et Serie 1-sett, så mulig de har fiksa opp både instruksjoner og luftinntak her.
 3. Jeg hjelper gjerne til! Jeg er ikke noen LU/Skala-veteran, og ser på dette som fin måte å bli kjent med folk på. Jeg kommer lørdag formiddag. Når starter det forresten? Kunne ikke finne noe klokkeslett i farta.
 4. Ser vel ut som at det bare er å begynne å titte etter egnede Spitfire-prosjekter her ja....
 5. Men selv om man tillater at det også er med 'what-ifs', så vil det vel ikke komme så mange av de? Mest sannsynlig ca 0 stykker, vil jeg vel tro.
 6. Kunne gjerne vært med på et sånt prosjekt! Og takler fint å lage enda en Spitfire, særlig dersom Cato Guhnfeldt nå snart kommer med en bok som kan være svært så inspirerende.
 7. Nå har ikke jeg lest hele tråden, og mulig jeg roter til hele tråden enda mer ved å ta opp en annen ting: setebelter til fly. Jeg ser at man diskvalifiseres fra standardklassen dersom man bruker fotoetsede, ferdigmalte setebelter, og da må stille i avansert klasse. Lage egne setebelter er altså tillatt i standard klasse. Men likevel så er det jo adskillig mer 'avansert' det å lage egne setebelter enn bare å slenge på noen ferdiglagde? Selv er jeg jo litt nybegynner i hobbyen, og jeg har prøvd å lage egne setebelter. Joda, man får jo til noe, men det er mye enklere og man får også bedre resultat om man bruker noen ferdiglagde. Særlig når man foretrekker 1/72-skala, som jeg gjør. Likevel ser jeg jo poenget med at et sted må grensa gå, men likevel mener jeg at setebelter skiller seg ut fra resten av fotoetsen og resinen man evt kan slenge på. Kan man ikke gjøre et unntak for disse i standardklassen? Jeg titta innom LU på søndag, og fikk mersmak så kunne tenke meg å bidra med noen modeller neste år, men får litt prestasjonsangst fordi at jeg ved å ha brukt ferdiglagde setebelter må stille i avansert klasse. Og der føler jeg vel ikke helt at modellene mine hører hjemme.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.