Gå til innhold
 • Bli medlem

Andreas Broch

Medlemmer
 • Innholdsteller

  349
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Andreas Broch

 1. Tror Silveradoen kommer til å bli rå i orange
 2. Tøffe hjul på Silveradoen Marius Ligger bra langs bakken og spoileren gjorde seg godt! Har du tenkt å legge lokk over planet, eller ha det åpent?
 3. Imponrt over det du har fått til med denne biler! Blir utrolig flott! Gleder meg til å se den ferdig ja
 4. Den her ble jo skikkelig bra! Imponert over arbeidet ditt
 5. Utrolig presisjon og detaljenivå på en så liten bil! Spennende og morsomme biler er det også. Stå på!
 6. Man må som regel betale for kvalitet (selvom det ikke alltid er at man får hva man betaler for) Uansett skikkelig strøken modell!
 7. Forresten en fantastisk historie bak bilen Gaute!
 8. Det her høres jo ut som en fantastisk historie som fint kan omformes til et lite diorama (noe ala de andre du har blitt kjent for her inne) med en porsche delvist knust på en fortauskant med både Bottolf som yngre sidemann og din godt beskrevne kusine utenfor bilen (sikkert i fortvilelse). Kanskje noen av de hjelpsomme kviseguttene også får plass på fortauet sammen med diverse plastbiter (det her ser jeg virkelig for meg!!! ) Utfordrer deg til å bygge den her André!!! Om du tør??
 9. Må bare si GRATULERER!!! Ble en utrolig bra den modellen her! Er ganske tøffe biler, kjenner en som har en litt mindre strøken en! hehe. Liker vel egentlig 911 typen litt bedre enn denne, men tøffe biler til en litt annen pris
 10. oioioi! Ser her ja! Det her er jo en utrolig heftig og klassisk bil! Har kikket litt på den selv også Skal bli spennende å følge hva du gjør ut av denne Morsomt påskeprosjekt!
 11. Må være en god ide å opprette et barnehage-fond Da skal nok rekrutteringen gå bra! Må være en oppgave for IPMS i året som kommer
 12. kreativ utfoldelse er viktig Så du får stå på! hehe
 13. Så dere driver å skal ødelegge stakkars små unger i sin beste alder? hehe!
 14. Ah, så du skal bli barnehagetante... øh.. eller onkel da hehe
 15. Hvordan utdanning er det du holder på med om dagen forresten?
 16. okey.. hm.. får nok jobbe en del i helga da ja.. Skriver en oppgave som skal legges frem på tirsdagen.. så må stå på nå Ja jeg holder til oppe på Gløs ja.
 17. Er det mandag??? WÆÆÆ :'( Har innlevering på tirsdagen.. Når pleier du å dra da Kjell Terje? Kanskje jeg kan reise rett fra skolen.. Litt krise å ikke bli ferdig der også... hehe (å jeg som trodde det var tirsdagen)
 18. Jeg lurer på om det blir møte i Trondheim plastmodellklubb den 12. februar? Tenkte jeg skulle prøve å komme nå. har sagt til Kjell Terje at jeg skal bli med lenge nå, så jaggu på tide. Dersom han plukker meg opp da Håper det kan bli morro å møte likesinnede....
 19. Siden jeg også bor i Trondheim.. og etter 3 år som "trønder" endelig har kommet meg inn her på forumet, lurte jeg på når nesten byggemøte i Trondheim er? Er det 10.9 ? Hadde vært artig å tatt en tur om det ikke krasjer med noe skole-greier.. hehe :'(
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke og/eller registrerer deg på vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.