Gå til innhold

Geir Hogga

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  872
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Geir Hogga vant dagen sist Oktober 10 2018

Geir Hogga hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

21 Eksellent

Om Geir Hogga

 • Bursdag 25. okt. 1964

Personal Information

 • Kjønn
  Male
 • Lokasjon
  Lunde, Telemark

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Du må nok på nettet for å handle slikt, og disse kan anbefales: https://www.sloyd-detaljer.no/sortiment/skape-dekorere/silikongummi-stopeplast/
 2. Hva med det lokalet Norwegian Challenge bruker? Det ligger i samme område (Mjøndalen), er stort og luftig, og har sikkert gratis parkering.
 3. Mye fint her. Hva med navn på modellbyggerne fra augustmøtet, og hvilke modeller de har bygd?
 4. For min egen del klarer jeg fint å leve med at benken min forsvinner, men det er jo ganske mange navn på den listen over medlemmer som ikke får benken sin med over på det nye forumet. Så de bør jo de også få si sin mening, enten her eller på PM. I hvert fall de som har aktive benker, og er medlem av IPMS. Går ut ifra at det er flere enn Tommy og jeg.
 5. Synes det har vært litt "gung-ho" over forumflyttingen, og dessverre er det en del som har mistet mye historikk. Selv om Fotobøtta har fjerna bildene i arbeidsbenken min er det jo mye info og kommentarer/innspill som forsvinner, og det synes jo jeg er kjipt. Så hvis det er mulig å hente benken over hadde det vært gledelig, selv om jeg ikke kommer til å forlate forumet i drittsinne om det ikke går. Kommer nok til å fortsette å poste byggetråder (selv om det er en stund siden nå), men vil nok ikke opprette en ny benk om den gamle forsvinner, da poster jeg heller "fritt".
 6. Får ikke sendt PM'er: Får beskjed om at innboksen min er full og jeg må slette. Har slettet nesten alle meldingene i innboksen min og prøver igjen. Får samme beskjed. Dessuten er arbeidsbenken min vekk, håper den dukker opp igjen.
 7. Så denne på Hyperscale. Er dette løsningen på Photobucket-problemet? http://www.network54.com/Forum/149674/thread/1503981903/last-1503981903/%28View+All+Messages+In+This+Thread%29
 8. Det er påkrevd at du kommer. Og at du kommer kledd i tiger-habitten din.
 9. Hei, ser at moderator låser tråder med en gang det er postet noe nytt ang Skala, så derfor kan det være greit å ha en åpen det det går an å lufte tanker og ideer. Tid og sted er bestemt, og jeg ser at det er det samme stedet som i år. Jeg har et par punkter: 1. Får vi større plass til disposisjon? Folkets Hus var vel en nødløsning i år grunnet hotellstreiken, og deltakerantallet bar vel også preg av dette. Hvis det blir betydelig flere deltakere neste år kan det fort bli en smule trangt om plassen hvis vi ikke får mer rom. 2. Parkering. Er det alternative parkeringsplasser i nærheten? Parkeringsplassen utenfor Folkets Hus var i overkant grådig, eller er dette taksten vi må forvente i Drammen?
 10. På den første Sptfiren jeg bygget brukte jeg kun superlim og kicker som sparkel. Fikk fremdeles sprekk.
 11. Hvem leverer ettermarked på disse cowlingene? Barracudacast og Ultracast? Og siden Ultracast har klart å bruke en master med spøkelseskladd, da er vel Barracudacast tingen? Eller er det flere?
 12. Lykke til, skal bli interessant å se om du unngår spøkelsesprekker. Prøvde det samme på den Spit'en jeg holder på med nå. Limte delene med Tamiyalim, lot ligge noen dager. Så fylte jeg skjøten på oversiden med en styrènpasta av spruebiter oppløst i lim. Lot herde et par uker. Spikket av overskytende og pusset. Porer og småsprekker fylt med superlim og herder. Sjekket med tusj. Sparkle, pusse, sjekke. Grunnet, så limt på. Så blir hele modellen ferdiglakkert, og voilà: Spøkelsessprekken dukker opp igjen. Heldigvis blir denne modellen marinert i spansk væring slik at den ikke blir så synlig. Men likevel fordømt frustrerende. Har bygget to av disse Spitfirene og har fått sprekker på begge to. Nå kryper jeg til korset og tegner et abonnement på Ultracast-cowlinger...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.