Gå til innhold

Kjell Terje Trones

IPMS Medlem
 • Innholdsteller

  3 428
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kjell Terje Trones


 1. Tror jaggu jeg tar den resin Wagoneer'en jeg. Er det det komplette konverteringssettet fra RMR, med interiør og greier?

  Har du også bilder av Willys wagonsettet...?

  Usikker på om jeg skal til Skala, men skal helt sikkert til NC. Hvis du sender meg et kontonummer på PM, så kan jeg betale på forhånd. Du kan evt sende med en eller annen trønder du treffer på Skala også... :)


 2. Husker det var en som hadde putta en Carrerra 2 motor baki ei boble som sto på NC for maaange år siden. Den var søvgrå, og jeg mener det var en svenske som hadde bygd den. Men hvem, nei det husker jeg ikke..... ::)

   


 3. Du fikk gjemt overgangene mot selve motivene bra med å sprøyte litt innpå dem. Men jeg tror jeg ville tatt enda en runde med mellomsliping/klarlakk etterfulgt av sliping/polering. Da tror jeg de fysiske overgangene på kantene av dekalene ville blitt betraktelig mindre, kanskje til og med forsvunnet helt. Vandal'en jeg holder på med nå har skikkelig tykke dekaler fra fabrikken, men kantene er nesten helt usynlige nå....:-)

   


 4. Tror jeg ville gått for de to nederste jeg, på hver sin side. Blir mer konsekvent "cartoony", og ser mer airbrush-aktig ut enn portrettfotoene deres. Tenker du å prøve å lage dekaler på en laserskriver? De fleste eksemplene på blekkskrivertrykte dekaler jeg har sett har ikke helt innfridd forventningene.... :shifty:

   


 5. Har en av Eduards skeleton-modeller liggende, fortsatt ubygd av en eller annen grunn... ::)

  Andre K har vel bygd en del av disse, og de blir flotte modeller når man bare får ut fingern.

  Nærmeste jeg kommer er Micron-Art sine 1/220-skala T-Ford Touring'er. Ca 16 mm lange, rundt 50 deler, og jeg bygde om den ene til speedster...


 6. Du holder på ja... :shifty:

  Du har kommet godt i gang ser jeg, Sparkling og sliping i mange runder kan tære på tålmodigheten, har flere modeller liggende i "halvferdig-haugen" der jeg har gått litt lei av akkurat det. Ser dog overkommelig ut det du har igjen der... :)

  Hjul, frontfanger og takspoileren løfter vanen din litt inn i dette millenniet, uten at jeg tror at det vil ødelegge 70/80-tallsvibben totalt. Du må bare passe på å ta'n litt lenger ut på resten :cheers:

  Denne modellen sliter litt med at interiøret er svært mangelfullt, så mørke ruter kan være en fordel hvis du ikke tar arbeidet med å gå bananas innvendig. Ser frem til fortsettelsen..... :)


 7. Flott modell, Oddbjørn!  Ser rent og pent bygget ut... :thumb:

  Brukes toaksla trekkere i særlig grad i Norge? Synes de fleste jeg ser er treaksla. Toaksla trekkere forbinder jeg mest med lugubre østblokkvogntog med utslitte dekk og en lett alkoholisert sjåfør som knapt har mopedlappen, og som har kjørt tre døgn i strekk...... :shifty:

   


 8. Wow! Både van, flammer og 70-tallsstuk. Kan det bli tøffere da? Siden den AMT-vanen er litt begredelig når det kommer til interiørdetaljer, (lim fast dashbord til torpedovegg, lim på stoler og motordeksel, og that's it..) må man kompensere med å gå bananas på utsiden. Har aldri helt fått dreisen på sånne trueflames selv, men det ligger flere tutorials på youtube. Her er en av dem... :)

   

   

   


 9. Matt lakk har da aldri vært feil det? Gjerne av det sorte slaget, og med oransje flammer lekkert dandert over fronten.... 8)

  (De som har kjent meg en stund, vet nok hva jeg sikter til.... :shifty:)

   

  Som vanlig fra din side, et knallresultat. Har ingen problem med å se for meg denne i fint driv rundt Knock Hill eller Donington på en Track day, med en 18-19-åring bak rattet som sitter og irriterer seg over at det klør så innmari innom hjelmen nå som han har begynt å barbere seg...... ;D


 10. Er orgie i dekaler og metallfinisher. MC-modeller kan fort føles slik, spesielt nyere racingutgaver.

  Har selv denne liggende i en litt annen versjon, men har ennå ikke kommet lengre enn at jeg har åpnet eska og kikket nedi der et par ganger. At man har ymse detaljeringssett til den hjelper heller ikke akkurat! :doh:

   

  Flott resultat på denne. Arild! :thumb: Variasjon i metallfinishene gir modellen et mer levende og realistisk inntrykk, og et ser ut som du kom godt i mål med dekaljobben fra helvete..... :)

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.