Gå til innhold
 • Bli medlem

Rolf G. Halvorsen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Rolf G. Halvorsen vant dagen sist November 15 2020

Rolf G. Halvorsen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 Nøytral

Personal Information

 • Kjønn
  Male

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Da kom Anson'en fra Rebell Hobby. Settet ser ut til å være rimelig bra! Med begge cowling-typer, og begge frontglass-typer. Så da benytter jeg den butte, 4-glass versjonen, siden det var denne på de norske. Stemmer også med beskrivelsen av "Late-type". Samt "glatte" cowlinger. Og de andre delen har jeg også. ( se over ) Regner med interiørfarven var en RAF-interior green variant? Men når den tid kommer, trenger jeg navn og nummer på en maling fra en malingsprodusent, som leverer gul og blå n
 2. Da ser det ut som om en SpecialHobby Anson er på vei fra Rebellhobby i Sverige. Den ble bekreftet i dag tidlig, og allerede betalt. Nils, da tenker du frontglasset i profil?
 3. Hei Nils, ser det var to forskjellige frontvinduer. Det med 4 glass, som er på begge modellene, og som Eduard og Montex leverer maske til. Og så den andre typen med multi-glass. Det var vel denne vi hadde ? Hei Ragnar, Takk for tips! Da har jeg satt i gang, og prøver der. Venter på mail med oppl. om fraktkostnader......
 4. Da fikk jeg melding fra Euromodel, at settet ikke var mulig å skaffe. Samt pengene tilbake. Har også prøvd Alfahobby i Sverige, men de er tomme. Så da vet jeg ikke hvor jeg evt bør prøve. Gode forslag mottas med takk!
 5. Så bra! Da burde vi ha back-up der. Får vente noen dager på respons fra Sveits. Det koster penger.
 6. Ja, har fått kvittering både på at den er bestilt, og betalt................
 7. Jeg bestilte like godt den de hadde hos Euromodelshop. Så da er det vel å håpe at den kommer frem i posten. Har ikke bestilt derfra tidligere.
 8. HobbyM bekreftet at AA’ene var utgått hos SpecialHobby, så det er å håpe at det er mulig å oppdrive et fra en annen kilde. Decalsettet til NM har jeg, så det er på plass. Likeså en DF-teardrop fra Revell sin Harvard, og en Squadron astrodome, som passer til det fremre takvinduet.
 9. I mellomtiden har jeg forespurt HobbyM om de kan skaffe SpecialHobby sin AA. Så et spørsmål til Nils M.: Er cowlingene til Airspeed Oxford innafor, eller er det andre som er bedre egnet?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke og/eller registrerer deg på vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.