Gå til innhold
  • Bli medlem

Bent Christian Hals

Medlem
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    13

Bent Christian Hals vant dagen sist 13. juli 2021

Bent Christian Hals hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

63 Eksellent

Om Bent Christian Hals

  • Rang
    Fersking
    Fersking

Personal Information

  • Kjønn
    Male

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. *kremt* Mystère’n var vel også min, var den ikke?
  2. Sånn, da var man registrert og (kanskje) ferdig til Skala... Mulig jeg tweaker litt til på den i morgen, men får prøve å styre meg.
  3. Litt usikker på om denne er innafor kategorien, men dette er noe jeg uansett hadde planlagt å bygge, så jeg prøver meg her. Moderator får heller flytte tråden om det ikke godkjennes Forbildet er altså en Hispano HA-1112-M1L som gjestet Rygge Airshow i 2007, den gang registrert som G-BWUE og eid av Spitfire Ltd. Maskinen skal etter sigende ha begynt livet som C.4K-102 (skjønt noen kilder mener den egentlig er C.4K-154) i Ejército del Aire på 1950-tallet, før den ble kjøpt opp av en viss Hamish Mahaddie mot slutten av 60-tallet. Her et bilde fra Rygge Airshow: Utgangspunktet er Academys sett i 1/48, som har ligget og støvet ned hos meg i altfor mange år. Fargeskjemaet på G-BWUE ser ut til å være løst basert på en Bf 109G-2 tilhørende 8./JG27, og jeg bestemte meg for å lage denne da Eduards Bf 109G Royal Class-boks viste seg å inneholde dekaler til samme maskin. Har jobbet en del i det stille med denne frem til nå, men begynner å nærme meg slutten. Bare håper jeg greier å bli ferdig til neste helg Malt med Mr. Hobby Aqueous, og skal montere på ny propell og spinner. Propellen er et resin-sett, mens spinneren er 3d-tegnet og -printet basert på bilder av the real thing.
  4. Steike! Dette ble bra! Minner meg om at jeg fortsatt har Revell sin 1/32 Bf 110 liggende i en boks et sted, bygd en gang i min fjerne ungdom. Første gang jeg tok i en lakksprøyte også, men kom aldri lenger enn det. Tviler imidlertid på at jeg klarer å shaine den opp til dette nivået...
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke og/eller registrerer deg på vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.