Gå til innhold
  • Bli medlem

Kamran Karimi

Medlem
  • Innlegg

    433
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    20

Alt skrevet av Kamran Karimi

  1. Samme her, forskjellig steder i Oslo, men i tillegg Vest Agder og Rogaland. Byttet passord og det hjalp ikke.
  2. Rar og morsom fly, som vanlig pent bygget.
  3. Ok er det bare jeg som ikke synes noe om den nye bildeløsningen? Ikke det at jeg likte den forrige, men begrensning på 0.5MB pr post begrenser ganske mye. Jeg brukte taptalk på det forrige forumet, men den funker jo ikke på den nye forumet. Med unntak av noen få dager helt i starten hvordan jeg kunne laste opp bilder opp til 512MB?! så har det vært begrenset til 0.5MB siden. Det innebærer at jeg må først huske å ta med telefonen for å deretter laste opp bildene over på Macen for å deretter holde på i PS for å gjøre bildene så lite som mulig for å kunne laste opp en enkel pikslete bilde og så ivrig er ikke jeg. Facebook har en langt bedre løsning sånnsett selvom personlig liker ikke jeg facebook som konsept.
  4. OK jeg legger meg helt flat, det var dårlig spøk fra min side. Ikke meningen å tulle med at huset ditt ble oversvømt.
  5. Den ble fin. Bra noen driver med rekruttering og ikke minst legger ut modeller i disse dagene.
  6. Det er for mange kjedelig skjema i den esken der så kult at du valgte en annen en. Gleder med til å se den ferdig.
  7. JAA, mere Cobra! Ble så glad av å se alle Cobraene på skala [emoji846] Denne her kommer sååå IS til å overta så takk for inspirasjon [emoji846] Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. Interessant måte du preshader på, morro å følge med på.
  9. Den ble fin til slutt Bra inspirasjon er den også. Personlig synes jeg det var kult med en F4U som ikke er været ihjel, bare for variasjonskyld.
  10. Perfekte blåfarger synes jeg, spennende å se hvordan det blir etter klarlakken.
  11. Tøff camo, kult med noe som ikke ligner på en makrell. Blir kult å se den ferdig. Vil du dele navnet på denne inspirerende boka du har?
  12. Synes det ble bra egentlig. Om du ble veldig misfornøyd så har jeg ringedekaler til A-merking som du kan få.
  13. Fin fly og fin resultat, men det vet du vel at jeg synes Har siklet etter de dekalene i noen år nå, det er sjelden jeg har hatt så lyst til å bygge et fly bare for å kunne ha den i stua og stirre på den.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke og/eller registrerer deg på vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.