Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 17. nov. 2020 i alle områder

 1. Denne finnes å få kjöpt fra Rebell Hobby. https://www.rebell.com/piper-pa-18c-super-cub-israel.html
  2 poeng
 2. Vingene ble limt på plass i går kveld. Rekkefølgen sier seg sjøl, underdelen i ett stykke først, og deretter de to overdelene av vingene. Gummistrikk og klesklyper er nyttige redskap under modellbygging. Klesklyper av plast, med mjuke klypeoverflater er bedre enn harde klesklyper av tre, som har lett for å gli og sprette av. Vingespissene til over og underdelene av vingene i dette Revell-byggesettet passer usedvanlig dårlig sammen. Underdelen stakk en til to millimetre lengre ut enn overdelen så det ble mye pussing for å få delene i flukt. Jeg brukte tegninger for å se til at avrun
  1 poeng
 3. Takk! Jeg forsøker å unngå å gjøre skam på IPMS Norge. Under rissinga av panellinjer på undersida av vingene kunne jeg ikke unngå å legge merke til de støpte bombeopphenga. Jeg har myst på bildene jeg har tilgjengelig av forbildet i norsk mundur, og for øvrig også i svensk drakt, men kan ikke få øye på noe bombeoppheng der, så de ligger an til å bli klippet bort.
  1 poeng
 4. Arbeid med panelrissing pågår. Kjedelig. Greit nok å holde på med det når det er dårlig vær, som i dag.
  1 poeng
 5. Merkingen paa flapsen er for aa indikere utfelt vinkel paa flapsen for piloten. P-51 har noe tilsvarende.
  1 poeng
 6. Da har jeg fått et par bilder av "The green man" som den som påtar seg byggingen får tilgang på.
  1 poeng
 7. Blir det problemer med å få noen til å bygge " fuglehund", så kan jeg tilby denne til samlinga i flymuseet. Slet med å få bakerste del av takglasset helt blankt. Jeg hadde en byggetråd om denne her i forumet. https://forum.ipmsnorge.org/topic/14114-fuglehund-uten-ski/
  1 poeng
 8. Å presentere en modell som Luftforsvarets fly, med tysk merking, vil ikke være bra. Det vil nok få mange til å stusse..... Her er bildet fra Rygge bygdemuseum. Om denne var "norsk" er lite trolig, siden norske fly hadde flaggstriper på sideroret mens britiske hadde standard merking på halefinnen. I bakgrunnen en Fw 58 fortsatt i tysk merking.
  1 poeng
 9. Her er vakuum-canopy på plass. Det var som ventet en del jobb å få tilpasset denne. Den ble først klippet ut med saks med romslig margin, og så trimmet forsiktig med et fersk blad i skalpellen til den passet. Passformen er generelt bra, synes jeg. Fasongen er kanskje ikke 100% korrekt sammenlignet med bilder, men "close enough". Canopy ble limt på med Canopy Glue - som seg hør og bør. "Canopy Glue" er en type hvit lim (ala trelim) som jeg kjøpte hos Norwegian Modellers (tror jeg) for lenge siden. Tipper den er ment for radiostyrte fly, men den funker fint på plastmodeller også.
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke og/eller registrerer deg på vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.