Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 21/09/21 in all areas

 1. Etter grunning med grå Tamiya på sprayboks, ble det seende slik ut:
  3 points
 2. Jeg tenker at jeg lar drivakslingen og bukkene til halerotoren vente litt og gjør ferdig mer av de delene som skal males blå først. Den tverrstilte bensintanken av plast skal plasseres oppå to tynne fotoetsbukker. Uten mer feste enn lim på de bittesmå endene, blir dette en mildt vaklevoren løsning, så jeg limte metalltråder på innsidene av staga under som støtte for fotoetsbukkene til drivstofftanken. På baksida av tanken skal det også være litt støtte, men det har Pavla-designeren oversett. Det får jeg lage senere, når tanken er limt på plass. Tanken viste seg å være i minste laget, både i lengde og bredde, så jeg hadde på godt med superlim rundt tanken og vikla tynn plasticard rundt. Endene ble pussa til, slik at plast og superlim danna en graut. Passformen er ennå ikke helt god. Tanken må pusses litt rundere.
  2 points
 3. Bulkete stag i innsnevringsdelen på halebommen er blitt erstatta med nye stag av metalltråd. Halerotorfestet kom også på plass i dag. Pavlabyggesettet inneholder en plastbom for siderotoren, mens bøylen rundt er i foto-ets. Bøylen ble lagd av koppertråd, med foto-etsbøylen som mal. En v-forma støtte rundt ble også lagd av en koppertrådbit.
  2 points
 4. Og her er det forsøkt gjengitt på modellen: Jeg vurderer å bytte ut de tragisk bulkete stengene i partiet der halebommen snevrer inn bakover, sjøl om dette delvis vil bli dekt av plattene med kjenningskoder og rundeller.
  1 point
 5. Halebommen er limt sammen. Det ble gjort i flere etapper med god tørketid mellom etappene. Instuksjonstegninga er temmelig tvetydig her, for ikke å si direkte feil, og da jeg godt og vel hadde fått på toppdelen, kom jeg til å se på bildet under og oppdaga at jeg hadde limt den på opp ned. Dermed måtte den rives av og limes på rett veg. Den nye limskjøten ble sjølsagt ikke like bra som den første, og noen ribber ble litt bøyd. Buklete ribber har vist seg helt håpløst å rette opp skikkelig. I ettertid lurer jeg på om det hadde blitt et bedre resultat dersom jeg hadde lodda, men gjort er gjort.
  1 point
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

By visiting and/or register an account our forum you agree to our terms and privacy policy. Terms of Use.