Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 01. sep. 2020 i alle områder

 1. Det er relativt grei aktivitet, men det kunne ha vært bedre. FB er en stor "konkurrent" hvis man skal kalle dem det. Styrken til forumet (etter min mening) er en uendelig større oversikt her enn på FB hvor man kan følge selve byggingen av en spesiell modell. I FB har man en tendens til å kun se hva som skjer "der og da" - man får sine "likes" og så er det glemt for ettertiden..
  3 poeng
 2. Siden jeg er i ferd med å skrive et (i mine øyne, veldokumentert) bokverk om farger og merking på norske militærfly, så kan jeg tilby mine tjenester i emnet. Om ikke annet så kan det fremkalle interessante og nyttige diskusjoner.
  2 poeng
 3. Sist gang vi plasserte inn nye modeller, og byttet ut noen gamle, så hadde vi spart opp modeller i flere år. Da var det jeg som fikk jobben med å entre monteret. Men dette tar jeg ikke sjansen på flere ganger.
  2 poeng
 4. Eller er det ikke moderator dere egentlig ønsker, men en ny person som kan ta hånd om det tekniske? Personlig ville jeg jo naturligvis syntes det var synd om forumet ble helt nedlagt, nå som det har rukket å nå konfirmasjonsalder og gode greier, men Facebook har ikke hjulpet veldig, selv om jeg jo også mener at Facebook er ubrukelig i forhold, spesielt med tanke på å finne igjen ting. Så så lenge foreningen har råd til å la forumet surre og gå, så er det såpass mye god info å finne her inne til at jeg ville latt det bestå. Mulig det bare er sentimentale årsaker som holder igjen.
  2 poeng
 5. Sjekk ut artikkelen jeg og Ole skrev for Flyhistorie da vi bygget hver vaar variant av Alleycat's 1:48 Vampire enseter. Tror jeg brukte Humbrol 65 paa undersiden. Oversiden malte jeg RAF Dark Green.
  1 poeng
 6. Den grønne tror jeg er standard MAP Dark Green. For undersiden synes jeg FB.52 og T.55 har litt forskjellig farge. Jegerbomberne virker mer blålige mens treningsflyene er mer grålige. Mulig hhv. Arctic Blue og Medium Sea Grey. Men håndfaste bevis har jeg ikke.
  1 poeng
 7. Modellen som står i monteret er en versjon og med merking utenfor perioden se har spesifisert. Dvs. før Luftforsvaret ble dannet. Det er forøvrig en ikke særlig pen modell, og "mangler" beaching gear.
  1 poeng
 8. Har et par F-35A paa loftet, og kan bygge en. Jens Som haaper aa komme til Norge en gang neste aar...
  1 poeng
 9. Har en Cormorant (Canadisk SAR utgave) fra Italeri som jeg tror er naer den norske, og Nils har dekaler... Jens
  1 poeng
 10. Flott, Da setter jeg den som tildelt deg.
  1 poeng
 11. Jeg har en 1/72 Saab Safir (Heller) i stash som jeg gjerne bygger og donerer til flysamlingen. Carl
  1 poeng
 12. Bra! En sjekk for mye er bedre enn en sjekk for lite.
  1 poeng
 13. SKALA 2021 vil bli avholdt 17-18. April 2021 på Gardermoen Airport Hotel.
  1 poeng
 14. Hei Arild Da tror jeg vi har fikset koden til Spotmodel. Som jeg nevnte tidligere så var BBCode deaktivert. Jeg gikk inn og la inn koden på nytt som var i innlegget og nå ser det ut som om det er OK..
  1 poeng
 15. 1 poeng
 16. Det er flere som har begynt å bygge Mach2 sin Falcon, men jeg kjenner ikke til noen som har fått den ferdig. Med unntak av meg selv, for rundt 30 år siden. Den modellen ble donert til Flysamlingen, dengang de holdt til i Hangar D, og ble stjålet fra monteret den sto i.
  0 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke og/eller registrerer deg på vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.