Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 20. des. 2020 i alle områder

 1. Så kom endelig grønnfargen på igjen, og denne gangen uten ruglete finish. Modellen ble malt med AK RLM 73 også nå, men denne gangen blanda med spyleveske, slik jeg gjorde med malinga til den forrige aradoen.
  3 poeng
 2. Jeg har ikke prøvd riggetråden fra AMMO, så jeg har ikke noe sammenligningsgrunnlag der. EZ Line er også ganske myk, men har ei ganske glatt overflate, så den er ikke veldig vanskelig å tre gjennom hull, dersom man har tak med pinsetten ganske nært trådenden. Fluefiskesnører er nok lettere å tre, men mangler den fantastiske strekkevnen til EZ line. Du skal trekke hardt for at EZ Line skal ryke.
  2 poeng
 3. Faar vel vise at det skjer litt paa denne Catalinaen... Godt vingespenn paa denne flytypen er det, og med nesten halve vingen dekket i duk med stoept tekstur blir det litt jobb for aa eliminere illusjonen om stoff. DEt har blitt noen runder med MrSurfacer, og flere blir det kanskje. En unoeyaktighet jeg ikke var klar over med disse Catalina-settene fra Academy er at hoeyderorene har for liten korde. Forkanten paa hoeyderorene skal gaa frem til panellinjen foran og korrespondere med forkanten paa sideroret under stabilisatorene. Her har de modifiserte hoeyderorene sa
  2 poeng
 4. Jepp! Er nå så godt som ferdig. Må ta en siste kikk for å se om jeg har glemt noe, eller det er noe smårusk som må fikses. Men det får bli en annen dag.
  2 poeng
 5. Flottørene er demaskert og har fått noen runder med touch up, både med sprøyte og pensel. De røde feltene fremst på flottørene ble malt med AK 3126 Emblem red. Nå gjenstår å feste ror å flottørene og noen vaiere.
  2 poeng
 6. Det ble ei riggeøkt på flottørene i går kveld, etter studier av forbildet. Hvit bakgrunn er en stor fordel under riggevirksomhet.
  1 poeng
 7. Nydelig modell! Det ser ut til at du fant bilde av akkurat ditt forbilde også, Ragnar, så der er du på trygg grunn.
  1 poeng
 8. Synes denne ble bra - spesielt canopyen er fin og klar - alltid et forkuspunkt paa en flymodell.
  1 poeng
 9. Det var ei antenne som stakk ned under styrbord vinge også, plassert litt lengre inn på vingen enn på babord side. Dette er bilder av Mk. III, men FB mk. 52 hadde samme type antenner plassert på samme sted, ser jeg av bilder i ei bok jeg har.
  1 poeng
 10. Jeg husker ikke helt hva jeg tynna med forrige gang, men jeg brukte i alle fall retarder. Trulig tynna jeg malinga rett og slett for lite ut.
  1 poeng
 11. Etter timer med puss og reparasjon av panelrissings-feilskjær med ørsmå dråper superlim med påfølgende puss med fint sandpapir og mer puss, og tredje gangs grunning med svart Alclad Base Coat, mener jeg at jeg situasjonen er like god eller litt bedre enn før jeg malte flyet med AK-malinga som ble ruglete.
  1 poeng
 12. Maskering ferdig og klar til lakkering av rammer på cockpithetta. Etter lakkering og avmaskering var det tid for strafferunder... Det meste ble gjort men pensel, men for det brede feltet på taket var det nødvendig med sparkel for å få en god overgang mot kroppen. Etter omlakkering har jeg fått på et lag mattlakk. Holder nå på med deler til understell. Begynner å nærme meg målstreken nå! Ragnar
  1 poeng
 13. Da kom Anson'en fra Rebell Hobby. Settet ser ut til å være rimelig bra! Med begge cowling-typer, og begge frontglass-typer. Så da benytter jeg den butte, 4-glass versjonen, siden det var denne på de norske. Stemmer også med beskrivelsen av "Late-type". Samt "glatte" cowlinger. Og de andre delen har jeg også. ( se over ) Regner med interiørfarven var en RAF-interior green variant? Men når den tid kommer, trenger jeg navn og nummer på en maling fra en malingsprodusent, som leverer gul og blå n
  1 poeng
 14. Det ble mer arbeid med denne modellen enn jeg hadde tenkt. Malingsujevnhetene er pussa ned. Deretter sprøyta jeg på blanksvart Alcladgrunning for skikkelig å avsløre alle resterende ujevnheter. Det var kanskje en sjanse å ta, sånn kjemisk, men det har gått bra. Den blanksvarte finishen avslørte mer, så det er blitt ytterligere puss, med sandpapir i gradene 1000, 1500 og 2000 grit, pluss gnikking med klut, men nå begynner det å se bra ut.
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke og/eller registrerer deg på vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.