Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 19. sep. 2019 i alle områder

 1. Da melder jeg på en F16c, i Ukrainsk skjema.
  5 poeng
 2. SKALA 2020 - AVLYST! Kjære medlemmer og alle interesserte Det er med ett tungt hjerte vi nå meddeler at årets SKALA 2020 er avlyst! Vi har vurdert og kommet frem til at dette var det eneste alternativet sett i lys av den nåværende pågående situasjonen, og usikkerheten dette medfører i tiden fremover. Vi ser nå fremover og har nå satt en ny dato for SKALA 2021. SKALA 2021 vil bli avholdt 17-18. April 2021 på Gardermoen Airport Hotel. Dog med forbehold at den nåværende situasjonen vi er i ikke har forverret seg.
  4 poeng
 3. Jeg har en 1:72 Arado Ar 234B-2 som kan være min kandidat for What if gruppebygg. Planen er en '46 med norske merker. Sent from my iPad using Tapatalk
  4 poeng
 4. Det er relativt grei aktivitet, men det kunne ha vært bedre. FB er en stor "konkurrent" hvis man skal kalle dem det. Styrken til forumet (etter min mening) er en uendelig større oversikt her enn på FB hvor man kan følge selve byggingen av en spesiell modell. I FB har man en tendens til å kun se hva som skjer "der og da" - man får sine "likes" og så er det glemt for ettertiden..
  3 poeng
 5. Og her er bilder av modellene som var med i mars.
  3 poeng
 6. Sjekket med hotellet angående parkering, og her er svaret. quote Heisann og god formiddag Kåre, Alle kursgjester har gratis parkering her hos oss på Gardermoen Airport Hotel uavhengig av om de overnatter eller ikke. Det eneste de trenger å gjøre er å registrere seg i resepsjonen ved ankomst slik at de kan få utlevert parkeringsbevis. Med ønske om en fin dag videre unquote Så her er det bare å huske denne registreringen i tillegg til registreringen for SKALA. Hilsen Kåre
  3 poeng
 7. Hello fellow modellers, We, the organizers, wish to thank YOU ALL for coming to this years C4-Open and making it special! We want to thank all our generous sponsors, those who held three wonderful seminars during this week end. We'd like to thank all our competitors, all our visitors, all the vendors and of course Kockum Fritid and their helpful staff. In all, this was a great show and we think we all can agree to do this again next year!? Best regards from C4-Open
  3 poeng
 8. Og her kommer bilder av modellene.
  3 poeng
 9. Ta gjerne med modeller under arbeid. Det er alltid noe å diskutere rundt byggeteknikker mm,
  2 poeng
 10. Siden jeg er i ferd med å skrive et (i mine øyne, veldokumentert) bokverk om farger og merking på norske militærfly, så kan jeg tilby mine tjenester i emnet. Om ikke annet så kan det fremkalle interessante og nyttige diskusjoner.
  2 poeng
 11. Sist gang vi plasserte inn nye modeller, og byttet ut noen gamle, så hadde vi spart opp modeller i flere år. Da var det jeg som fikk jobben med å entre monteret. Men dette tar jeg ikke sjansen på flere ganger.
  2 poeng
 12. Eller er det ikke moderator dere egentlig ønsker, men en ny person som kan ta hånd om det tekniske? Personlig ville jeg jo naturligvis syntes det var synd om forumet ble helt nedlagt, nå som det har rukket å nå konfirmasjonsalder og gode greier, men Facebook har ikke hjulpet veldig, selv om jeg jo også mener at Facebook er ubrukelig i forhold, spesielt med tanke på å finne igjen ting. Så så lenge foreningen har råd til å la forumet surre og gå, så er det såpass mye god info å finne her inne til at jeg ville latt det bestå. Mulig det bare er sentimentale årsaker som holder igjen.
  2 poeng
 13. Oversiktsbilde av konkurransebordet. Enkeltbilder av modellene kommer senere.
  2 poeng
 14. Hei, for de som ikke er på Facebook har jeg sakset ut denne som Kjetil Åkra postet på IPMS sin FB side: «Til alle modellbyggende søringer! Vi i TPMK planlegger et byggestreff på Forsvarsmuseet på Setermoen, Bardu kommune (det er i Nord-Norge, bruk Google!), sannsynligvis den 21. - 23. februar. Jeg gir beskjed her slik at noen sørfra kanskje kan planlegge å ta turen opp. Det er mulighet for overnatting (noe primitivt men med godt selskap) på Forsvarsmuseet, eller på Bardu Hotell et steinkast unna museet. Disse treffene er veldig artige og vi skal ta godt vare på alle langveisfarende!»
  2 poeng
 15. Ingen fest uten vest! [emoji12] Sent from my iPad using Tapatalk
  2 poeng
 16. Og her er de månedsvinnerne som var til stede. Den ene kan en dessverre bare se litt av i høyre kant. Og vi tåler vel et eget bilde av årets vinner.
  2 poeng
 17. Desembermøtet er vel i havn. Stort fremmøte og trivelig preiking. Det var fem modeller til minikonken. Kjetil Gulli sto for tre av dem, og dro i land seieren med månedens modell. Dette hindret imidlertid ikke at Tormod Sørvang ble årets modellbygger 2019 med god margin. Gratulerer! Vi hadde også avstemming om årets modell. Hele 9 av de 11 månedsvinnerne var tatt med til avstemming. Av disse var ikke mindre enn 6 Tormod sine. Det bør derfor ikke være noen overraskelse at Tormod Sørvang vant årets modell, med en Heinkel He 219. Gratulerer igjen ! Kåre tok bild
  2 poeng
 18. Det ble et ganske spesielt klubbmøte i går kveld, mandag 13. oktober, med dugnad på å gjennomgå den anselige modellsamlinga, hovedsakelig flybyggesett, etter Espen Hoff, som døde i ei flyulykke i fjor. Alt ble registrert og grovsortert i uåpna, påbegynt og reservedeler, samt delvis taksert av medlemmene i Trondheim Plastmodellklubb som var på møtet. Kompressor, sprøyte og noen få byggesett ble solgt på møtet. Resten blir tatt med til Skala 2020 på Gardermoen for salg på stand der.
  2 poeng
 19. Here’s the list of this years vendors at C4-Open: Modelcraft Hobbyimporten Minimodeller Art Scale Stenvalls Canfora Sindcore Zoltan Toth SBS Bodi Ängelholms Flygmuseum Alfa Hobby Dinominhobby (Only Saturday) Here’s the model clubs present at this years C4-Open: IPMS Sverige IPMS Uppsala IPMS Östergötland IPMS Dalarna IPMS Kattegatt Malmö modellbåtsklubb And the Saturday evening event: Pub C4 – For those who feel like it - we'll meet at: Restaurant Hang Zhou, Sallerupsvagen 147 A, Malmö.
  2 poeng
 20. Soon it’s time again for C4-Open – Scandinavia’s nicest event for scale models and for modellers alike. This years C4-open is held 26-27 October at Kockum Fritid in Malmö. The address is: Västra Varvsgatan 8, Malmö and this just about 400 meters from our old place. A great advantage is Kockum Fritid has got it’s own restaurant and ample parkering facilities for our visitors. C4-Open opening hours: Saturday 26/10, kl 10 - 16 Sunday 27/10, kl 10 - 17. Read more about it here: www.c4-open.se Space – this years Theme Class We will celeb
  2 poeng
 21. Har sjekket, og 450 mm er korrekt størrelse.
  1 poeng
 22. Luftforsvaret har siden 1945 brukt skrivemåten roundeller i sine tekniske dokumenter. Standard størrelse var 900 og 600 mm. Men sistnevnte var det ikke plass til på halebommene på Vampire. Korrekt størrelse må jeg på en annen PC for å finne.
  1 poeng
 23. Prosjektet mitt tar altså utgangspunkt i dette byggesettet, kjøpt på e-bay. Jeg vet ikke om jeg gidder å knote med interiør-fotoets, som jeg begynte på i det forrige prosjektet mitt, og som er blitt litt ødelagt under lagring, eller om jeg bare skal bygge rett ut av eska. Modellen skal jo stå inne i en monter, der lite vil vises av interiøret.
  1 poeng
 24. Det er jo bare å tape sammen skroget, sette canopy oppå, sette modellen på et bord og gå to meter vekk. Det du ikke ser da, trenger du jo ikke å bry deg om. Selv om jeg jo vet at du ikke får sove dersom det ikke er riktig fargesjattering i hjulbrønnene Men, det er vel god tid nok til å gjøre det som vanlig
  1 poeng
 25. Og de bøttesetene tror du noen som helst kommer til å se når modellen er på plass i monteret!?
  1 poeng
 26. Det tok noen uker, men nå har omsider konverteringssettet fra High Plane Models ankommet fra Singapore. Har også fått fatt i en Airfix Vampire T.11. Så da er vi i gang! Dette er første gangen jeg har hatt i hendene et av den nye generasjonen sett fra Airfix. Førsteinntrykket er i all hovedsak positivt. Detaljeringsgraden er bra for å være 1/72, selv om overflatedetaljene kanskje er litt grovere enn "state of the art". Sikkert perfekt for dem som pleier å male med pensel! Detaljeringsettet består av nye halebommer, bøtteseter til cockpit, pitotrør
  1 poeng
 27. IPMS Østlandet - medlemsmøte - som vanlig på Kjeller/Lillestrøm Kommende møte er tirsdag 13/10 kl 1900 - lokalene er åpne fra 1800. Det forventes at de som kommer, har satt seg inn i og følger smittevernrådene som er sendt ut Vil sørge for at det er Antibac tilgjengelig, men det er greit om noen tar med egen flaske. Det vil ligge en liste, som alle skal føre seg på med navn og telefon .Vi kan dessverre ikke tilby servering på grunn av smittevernhensyn, men det er lov å ta med seg kaffe og noe å spise på hvis man ønsker det. Ta gjerne med modeller til minikonken.I
  1 poeng
 28. Arild, ….stusselig... Ser ikke lenger øyeblikkelig når noe ble postet..det står bare "skrevet". Støtter ikke Tapatalk Vil av en eller annen grunn ikke varsle i browser, men her er det vel "tommeltottene" som begrenser... Forumet virker som "work in progress"... Fremdeles begrensninger på bilde- vedleggstørrelser Her er det for mye som skurrer. Jeg hadde lyst til a bidra med en haug detaljbilder fra The Tank Museum Brussel (Mark IV, Whippet, Renault), men de lot seg ikke laste opp. Da er det lite vits i å poste noe for å dele med interesserte.
  1 poeng
 29. Sjekk ut artikkelen jeg og Ole skrev for Flyhistorie da vi bygget hver vaar variant av Alleycat's 1:48 Vampire enseter. Tror jeg brukte Humbrol 65 paa undersiden. Oversiden malte jeg RAF Dark Green.
  1 poeng
 30. Den grønne tror jeg er standard MAP Dark Green. For undersiden synes jeg FB.52 og T.55 har litt forskjellig farge. Jegerbomberne virker mer blålige mens treningsflyene er mer grålige. Mulig hhv. Arctic Blue og Medium Sea Grey. Men håndfaste bevis har jeg ikke.
  1 poeng
 31. Modellen som står i monteret er en versjon og med merking utenfor perioden se har spesifisert. Dvs. før Luftforsvaret ble dannet. Det er forøvrig en ikke særlig pen modell, og "mangler" beaching gear.
  1 poeng
 32. SKALA 2021 vil bli avholdt 17-18. April 2021 på Gardermoen Airport Hotel.
  1 poeng
 33. Møte førstkommende Mandag, jeg sier vi kan begynne kl 18.00 istede for 19.00 denne gangen rett og slett for at jeg har mulighet til å være der tidligere
  1 poeng
 34. Siden denne tråden handlet om bordplass, og nå også økonomi, vil jeg foreslå et lite donasjons bord. Vi har vel alle ett sett eller to vi vet innerst inne aldri blir bygget. Det kan vi sikkert donere til klubben, de som evt vil kjøpe kan vippse den summen til klubben. Inntekt for klubben, man blir kvitt litt dårlig samvittighet, og noen andre får gleden av settet. Når lokale tydeligvis er en stor sum for klubben, vil vi jo alle bidra litt på denne måten.
  1 poeng
 35. Neste møte er Mandag 14. Oktober, dagen før, Søndag 13. Oktober er vi invitert for å se over byggesettsamlinga til Espen. Jeg har lovet Unni at vi skal hjelpe henne å få solgt unna denne samlinga og vi skal altså dit Søndag 13. Oktober ca kl 12.30. Jeg håper at vi får med oss noen med mye peiling på fly til dette.
  1 poeng
 36. Gleder meg til å se hvordan denne appen blir. Veit at det tidligere har vært mulig å lage egne "apper" til Invision forumene, for hvert enkelt forum. Også tenker jeg at den ene appen ikke utelukker den andre appen Eller bare ingen app
  1 poeng
 37. Gardermoen Airport Hotel har gratis bilparkering og det skal gå buss hvert 20. minutt til og fra flyplassen, så tilgjengeligheten er god.
  1 poeng
 38. Fantastisk! Dette blir bra! Dere kan regne med meg. Jeg kan sikker hjelpe til med et eller annet hvis det trengs. Snakkes. /Mats
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å besøke og/eller registrerer deg på vårt forum aksepterer du våre vilkår og personvernregler. Bruksvilkår.